Profil

Hansen Biler Stenderup A/S er etableret i 2001 af Morten Hansen, der forsat ejer og driver forretningen og som omsætter ca. 160 biler om året.

Siden starten har vores forretningsgrundlag hvilet på køb og salg af gode, nyere brugte biler af mange forskellige mærker, i mange forskellige prisklasser og til konkurrencedygtige priser.

Vores forretningsmæssige fundament bygger på at matche hver eneste bilhandel med den enkelte kundes aktuelle behov og forventninger.

Alle biler bliver serviceret og omhyggeligt klargjort før levering. Det sker på eget værksted, hvor vores erfarne mekaniker og klargøringsmand sørger for at kvaliteten er i orden.

Udover service og klargøring af egne salgsbiler udfører vi desuden autoreparationer af enhver art på vores veludstyrede værksted.

Om os video

Video der fortæller om vores forretning

Hansen Biler Stenderup A/S er medlem af DBFU

Dansk Bilforhandler Union, DBFU, er brancheforening for brugtbilforhandlere i Danmark.

Foreningen blev stiftet i 1996 af en række professionelle brugtvognsforhandlere med udgangspunkt i et fælles ønske om at øge forbrugernes tillid til forhandlere af brugte biler i Danmark.

Derfor er det kun troværdige, kompetente og professionelle brugtvognsforhandlere, der kan blive medlemmer af DBFU.

Foreningens høje krav til medlemmerne er bilkøberens garanti for en tryg og sikker bilhandel.

DBFU blev stiftet i 1996 som en reaktion på den noget negative omtale af brugtbilbranchen.

Man ville med dette initiativ inddrage brugtbilforhandlerne, som medlemmer af en brancheorganisation, hvis formål bl.a. er at sikre, at forbrugerne handler med en virksomhed, der etisk og moralsk ikke afviger fra god forretningsskik, og holder alle medlemmer ajour med alle lovmæssige brancheændringer. Dette er din sikkerhed for kvalitet og garanti. Hansen Biler er naturligvis medlem heraf.

Læs mere om DBFU her

Nyhed
Ford

Ford Ka

Trend+
Ford Ka Trend+